Alleen kun je veel, samen kun je alles.

Home » Buurthuis Maasstraat

Stichting Buurthuis Maasstraat

Stichting Buurthuis Maasstraat is een Stichting die voornamelijk bestaat uit vrijwilligers, die dit werk doen met veel inzet, plezier en betrokkenheid. Deze groep mensen komt veelal uit de wijk, doen het voor de wijk en willen dit graag samen met de mensen uit de wijk doen.

Het Buurthuis is een maatschappelijke organisatie, dit betekent dat we graag willen aansluiten bij de behoefte van de bewoners in de wijk. Hierop zullen de activiteiten afgestemd zijn. Stichting Buurthuis Maasstraat is een zelfstandig stichting. Met een kleine subsidie van de gemeente en de vaste huurders kunnen wij het Buurthuis runnen. Binnen het buurthuis zijn veel verschillende activiteiten die allemaal terug te vinden zijn op de website. Daarnaast is het mogelijk om een ruimte te huren voor een vergadering, bijeenkomst, feestje etc.

Voor de vaste activiteiten klik hier voor de website


Laatste nieuws activiteiten.


Laatste ontwikkelingen

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november zijn er weer een aantal dingen besloten. Een aantal maatregelingen hebben ook gevolgen voor Buurthuis Maasstraat.

Allereerst zal het Buurthuis zijn deuren vanaf 17.00 uur moeten sluiten. Alle activiteiten die na 17.00 uur plaatsvinden zijn vanaf heden afgezegd. Hierdoor vervallen ook de activiteiten Bingo en de Buurtborrel.

Waar de regels zeggen zoveel mogelijk thuis te blijven, blijft het moeilijk een keus maken tussen regels, gevoel en maatschappelijk verantwoord. Daarom hebben wij gekozen geen “extra” activiteiten meer te organiseren in 2021.

Dat bekent dat de activiteiten KERSTSTUKJES MAKEN en het KERSTDINER helaas NIET door gaan.

Met de organisatoren van de vaste activiteiten bespreken we wat dit betekent voor de overige vaste activiteiten overdag.


Kinderen aan het herfststukjes maken met pompoenen 22 oktober 2021


Gezelligheid troef tijdens de Buurtborrel op vrijdagmiddag 1 x per maand..Sinterklaasfeest 2021

Afgelopen zaterdag stond het jaarlijks sinterklaasfeest op het programma.

Helaas waren we genoodzaakt om het grote feest in de zaal niet door te laten gaan, maar we hadden een alternatief.

De kinderen konden via een drive loop langs sinterklaas en zijn pieten op een veilige afstand van 1.5 meter.

Sinterklaas had tijd voor ieder kind en uiteraard was er een cadeautje en iets lekkers voor ieder kind.

 

Sinterklaas heeft beloofd volgend jaar weer te komen. En we hopen er dan weer een groot feest van te kunnen maken.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.