Alleen kun je veel, samen kun je alles.


Stichting Buurthuis Maasstraat

Stichting Buurthuis Maasstraat is een Stichting die voornamelijk bestaat uit vrijwilligers, die dit werk doen met veel inzet, plezier en betrokkenheid. Deze groep mensen komt veelal uit de wijk, doen het voor de wijk en willen dit graag samen met de mensen uit de wijk doen.

Het Buurthuis is een maatschappelijke organisatie, dit betekent dat we graag willen aansluiten bij de behoefte van de bewoners in de wijk. Hierop zullen de activiteiten afgestemd zijn. Stichting Buurthuis Maasstraat is een zelfstandig stichting. Met een kleine subsidie van de gemeente en de vaste huurders kunnen wij het Buurthuis runnen. Binnen het buurthuis zijn veel verschillende activiteiten die allemaal terug te vinden zijn op de website. Daarnaast is het mogelijk om een ruimte te huren voor een vergadering, bijeenkomst, feestje etc.

Voor de vaste activiteiten klik hier voor de website
Vandaag 21/5 weer volop activiteiten bij Buurthuis Maasstraat, naast een leuke en goed georganiseerde rommelmarkt die redelijk goed is bezocht voor deze eerste keer was er ook weer de maandelijkse zwerfvuil opruim dag in het Zuiderpark.Tijdens de rommelmarkt was er ook een optreden van het Apeldoorns popkoor aPOPpoldro. Dit verfrissende optreden werd door het aanwezige publiek zeer op prijs gesteld. Hier gaan we meer van horen…..Intussen hadden de de mannen en vrouwen die maandelijks het park en omgeving opruimen de handen vol met de zakken afval uit ons mooie Zuiderpark.

Allemaal goed bezig!Kinderen aan het herfststukjes maken met pompoenen 22 oktober 2021


Gezelligheid troef tijdens de Buurtborrel op vrijdagmiddag 1 x per maand..

Sinterklaasfeest 2019

Sinterklaasfeest 2021

Afgelopen zaterdag stond het jaarlijks sinterklaasfeest op het programma.

Helaas waren we genoodzaakt om het grote feest in de zaal niet door te laten gaan, maar we hadden een alternatief.

De kinderen konden via een drive loop langs sinterklaas en zijn pieten op een veilige afstand van 1.5 meter.

Sinterklaas had tijd voor ieder kind en uiteraard was er een cadeautje en iets lekkers voor ieder kind.

 

Sinterklaas heeft beloofd volgend jaar weer te komen. En we hopen er dan weer een groot feest van te kunnen maken.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.